Idei de weekend - 8 aprilie 2010

Un weekend perfect si delicios pe de-a-ntregul include neaparat si cateva preparate savuroase. Am scanat putin blogurile noastre preferate si am facut o selectie de cinci retete de nota zece, usoare ca zilele insorite de primavara: supa-crema de ciuperci cu nuci, ossobuco milanez, pateu de spanac, mancare de frunze de sfecla si o tarta cu lamaie. 

Idei de weekend - 8 aprilie 2010

Pentru inceput, sugeram pateul de spanac , cules de pe Lifestyle Blog. O reteta extraordinar de nutritiva, ingenioasa si numai buna pentru un snack sanatos si rapid.

Daca tot vorbim de vegetale bogate in nutrienti, ne mutam pe blogul Laurei Adamache, care ne imbie sa incercam o mancare de frunze de sfecla. Cu totii stim ca sfecla e o comoara nutritiva, dar majoritatea ne oprim la partea radacinoasa si ignoram frunzele. Sa le dam o incercare!

Migrand catre preparate ceva mai complexe si satioase, nu putem ignora supa crema de ciuperci cu nuci a lui Eileen, un deliciu fin, onctuos si aromat.

De asemenea, pentru cei mai carnivori, recomandam Ossobuco-ul milanez al lui Crazy Mother Cooker pentru o cina rafinata si satioasa.

Si fiindca weekendul parca nu e weekend fara ceva dulce, va prezentam tarta cu lamaie a lui Mazilique, un desert parfumat si acrisor.

Pofta buna si weekend frumos!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise