Ce gatim in acest weekend? Echipa Gustos.ro e convinsa ca aceasta intrebare e pe buzele multor dintre cititorii nostri asa ca, precum v-am obisnuit, v-am pregatit un meniu cules de pe cele mai bune bloguri culinare monitorizate de noi. “La crème de la creme” a retetelor din saptamana care tocmai a trecut, numai pentru voi!
Pentru un mic-dejun special intr-o dimineata de duminica, puteti incerca ouale scotiene ale Didonei sau o portie de clatite cu crema de branza. Apoi, o gustare sau un aperitiv delicios poate fi pregatit folosind reteta de ciuperci umplute picante a Mihaelei ori vinetele prajite cu usturoi sugerate de Edith. Totul poate fi acompaniat cu chapati, painea hunzilor.
Daca doriti un pranz cu o friptura suculenta, pe noi ne-a incantat vita in lapte la cuptor a Mayei. Daca doriti ceva mai usor, puteti oricand incerca pizza cu iaurt a Monei. Desertul ce poate acompania aceste bucate delicate ramane la alegerea dumneavoastra: strudel cu visine ori prajitura crème a la crème. Si, pentru ca o masa copioasa trebuie insotita de o bautura fina, incercati cocktailul cu busuioc si whisky bourbon, de pe curcubeu culinar.
Spor la gatit si pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii