Ce gatim in acest weekend? Echipa Gustos.ro e convinsa ca aceasta intrebare e pe buzele multor dintre cititorii nostri asa ca, precum v-am obisnuit, v-am pregatit un meniu cules de pe cele mai bune bloguri culinare monitorizate de noi. “La crème de la creme” a retetelor din saptamana care tocmai a trecut, numai pentru voi!
Pentru un mic-dejun special intr-o dimineata de duminica, puteti incerca ouale scotiene ale Didonei sau o portie de clatite cu crema de branza. Apoi, o gustare sau un aperitiv delicios poate fi pregatit folosind reteta de ciuperci umplute picante a Mihaelei ori vinetele prajite cu usturoi sugerate de Edith. Totul poate fi acompaniat cu chapati, painea hunzilor.
Daca doriti un pranz cu o friptura suculenta, pe noi ne-a incantat vita in lapte la cuptor a Mayei. Daca doriti ceva mai usor, puteti oricand incerca pizza cu iaurt a Monei. Desertul ce poate acompania aceste bucate delicate ramane la alegerea dumneavoastra: strudel cu visine ori prajitura crème a la crème. Si, pentru ca o masa copioasa trebuie insotita de o bautura fina, incercati cocktailul cu busuioc si whisky bourbon, de pe curcubeu culinar.
Spor la gatit si pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii