Saptamana aceasta, pentru ca suntem in plin Post al Pastelui, am ales de pe bloguri doar retete... de Post. Si, pentru ca bloggeritele noastre dragi sunt niste adevarate experte, au reusit sa faca din niste simple mancaruri de Post niste preparate spectaculoase!
In primul rand, am ales cateva retete de aperitive.
Apoi, niste feluri de mancare principale pe care le-am gusta tot timpul anului, nu doar in Post:
Si sa nu uitam de mucenici! Mona ne-a pregatit o reteta speciala:
Spor la gatit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii