Idei de weekend varatic - 21 iulie 2011

Inca un sfarsit de saptamana de vara ne asteapta, de aceasta data putin mai racoros, dar si mai capricios. Am cules de pe blogurile culinare o sumedenie de retete interesante si va prezentam recolta bogata din saptamana aceasta. Selectia de retete este perfecta pentru vara, pentru ca nu implica timp mult petrecut in bucatarie si sunt mancaruri usoare, varatice.

Idei de weekend varatic - 21 iulie 2011

Incepem cu niste gustari delicioase pentru mic-dejun si nu numai. Am gasit pe blogul Andreei Dianu, "Pasiune pentru bucatarie", aceasta reteta interesanta si simplu de realizat: Rulada cu sunca si crema de branza.

O reteta foarte interesanta de supa vine de la blogul Maya's World, care ne surprinde cu o Supa crema de dovlecei cu somon. Pe noi ne-a incantat combinatia, speram ca si pe voi.

Adi Hadean ne face pofta de niste mancare la wok, rapid de facut si extrem de gustoasa. Este un fel de mancare destul de "exotic", ceea ce poate face acest fel de mancare si mai atractiv: Taietei la wok cu diverse.

Continuam cu un desert racoritor de vara, energizant si foarte usor. Minunatia aceasta de Semifreddo cu cafea ne este oferita de Laura Adamache.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise