Saptamana aceasta a fost una ocupata pe blog-urile culinare pe care Gustos.ro le monitorizeaza. Si, daca ati ramas fara inspiratie pentru acest weekend, noi v-am pregatit un rezumat al acestei saptamani.
Isabela Dobrin ne propune niste delicioase bruschette de vinete, ce se pregatesc usor si sunt un aperitiv aratos oricand. Apoi, daca aveti pofta de un fel de mancare traditional, puteti alege dintre bulzul propus de Gospodini si balmosul bucatareselor vesele. De asemenea, Sabina Madalina ne propune o reteta de turta ca la bunica, ce poate insoti tocanita de pipote si inimi pregatita de Gospodini. Iar, pentru niste meseni mai sofisticati, puteti pregati creveti cu ulei de masline, lamaie si usturoi sau rulada vanatorului.
Aceasta saptamana nu a fost saraca nici la capitolul dulciuri. Blog-ul Invat sa gatesc ne impartaseste reteta secereta a celor mai bune cookies din Paris, in vreme ce Mihaela – bunatati din bucataria mea ne invata sa pregatim muffins cu pere si suc de portocala sau, pentru ca tot este toamna, o tarta cu struguri si aluat dospit.
Spor la gatit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii