Pentru că Grecia ne duce cu gândul la vară mult-aşteptată şi pentru că pe 25 martie este ziua naţională a acestei ţări minunate, Meze Taverna ne aduce atmosfera de petrecere grecească în acest weekend. 

Grecii iubesc petrecerile, mai ales atunci când sunt înconjurați de oamenii dragi lor. MEZE Taverna, locul în care vei descoperi preparate savuroase și o atmosferă ruptă din sufletul Greciei, vă provoacă în weekend-ul 22-24 martie să petreceți cu prietenii o seară de neuitat. Preparatele cu specific grecesc vor marca tradițiile Greciei, iar acordurile fine ale unei chitare pe ritmuri moderne vor contura o seară în care acestea sunt reinventate. 
 
Fiecare țară are obiceiurile sale, în funcție de istorie, cultură sau oamenii săi. Grecia este cu siguranță o țară care are tradiții de neegalat și oferă experiențe culinare magnifice. Când ești cu prietenii în oraș fiecare moment poate fi motiv de sărbătoare. În weekend-ul care vine vei fi întâmpinat de savoarea mâncărurilor „de suflet” ale grecilor. În plus, fiecare seară aduce ceva special prin muzica grecească precum Kalamatiano, Hasaposerviko, Zorba sau Zeimekiko. Petrecerea continuă până luni seară, de ziua Greciei.
 
MEZE Taverna este locul care surprinde perfect atmosfera intimă a tavernelor grecești și oferă consumatorilor care îi trec pragul o adevărată experiență culinară. De la preparate din pește și fructe de mare, brânzeturi tradiționale sau deserturi ca portokalopita (plăcintă grecească cu portocale) veți avea ocazia să savurați preparatele grecești. Grecii au o plăcere deosebită de a împărtăși momentele frumoase cu prietenii lor. Fie că vorbim de gustări calde precum kalamari tiganito sau preparate tradiționale din carne ca moussakas, veți experimenta pe deplin „aroma” Greciei alături de cei dragi. 
 
MEZE Taverna este situat în Centrul Istoric, pe strada Nicolae Tonitza nr. 6 și va fi deschis pentru petrecerile de Ziua Națională a Greciei începând cu orele 20:30 de vineri, 22 martie, până luni, 25 martie

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • constanta proca, 15 noiembrie 2013

    Un articol foarte interesant