La Meze Taverna este petrecere grecească

Pentru că Grecia ne duce cu gândul la vară mult-aşteptată şi pentru că pe 25 martie este ziua naţională a acestei ţări minunate, Meze Taverna ne aduce atmosfera de petrecere grecească în acest weekend. 

La Meze Taverna este petrecere grecească

Grecii iubesc petrecerile, mai ales atunci când sunt înconjurați de oamenii dragi lor. MEZE Taverna, locul în care vei descoperi preparate savuroase și o atmosferă ruptă din sufletul Greciei, vă provoacă în weekend-ul 22-24 martie să petreceți cu prietenii o seară de neuitat. Preparatele cu specific grecesc vor marca tradițiile Greciei, iar acordurile fine ale unei chitare pe ritmuri moderne vor contura o seară în care acestea sunt reinventate.

Fiecare țară are obiceiurile sale, în funcție de istorie, cultură sau oamenii săi. Grecia este cu siguranță o țară care are tradiții de neegalat și oferă experiențe culinare magnifice. Când ești cu prietenii în oraș fiecare moment poate fi motiv de sărbătoare. În weekend-ul care vine vei fi întâmpinat de savoarea mâncărurilor „de suflet” ale grecilor. În plus, fiecare seară aduce ceva special prin muzica grecească precum Kalamatiano, Hasaposerviko, Zorba sau Zeimekiko. Petrecerea continuă până luni seară, de ziua Greciei.

MEZE Taverna este locul care surprinde perfect atmosfera intimă a tavernelor grecești și oferă consumatorilor care îi trec pragul o adevărată experiență culinară. De la preparate din pește și fructe de mare, brânzeturi tradiționale sau deserturi ca portokalopita (plăcintă grecească cu portocale) veți avea ocazia să savurați preparatele grecești. Grecii au o plăcere deosebită de a împărtăși momentele frumoase cu prietenii lor. Fie că vorbim de gustări calde precum kalamari tiganito sau preparate tradiționale din carne ca moussakas, veți experimenta pe deplin „aroma” Greciei alături de cei dragi.

MEZE Taverna este situat în Centrul Istoric, pe strada Nicolae Tonitza nr. 6 și va fi deschis pentru petrecerile de Ziua Națională a Greciei începând cu orele 20:30 de vineri, 22 martie, până luni, 25 martie.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise