Ce delicatese ne vin de la portughezi si italieni?

Afla la Boutique de Fineţuri, în centrul Micului Paris. Savoarea şi aromele delicateselor portugheze, italiene sau spaniole se vor face simţite, la  Boutique de Fineţuri – Mic târg de delicatese şi cadouri cu stil,  care va avea loc, în Bucureşti, la Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2) pe 12 şi 13 decembrie, între orele 11:00 şi 21:00.

Ce delicatese ne vin de la portughezi si italieni?

Amatorii de „rafinamente” culinare vor putea gusta şi cumpăra tot felul de delicatese cum ar fi: pere în vin de Porto, dulceţuri din pepene galben şi roşu, din roşii verzi, castane sau smochine, pateuri de sardină şi ton şi alte mâncăruri fine.

Din „vitrina” Micului Târg de Delicatese şi Cadouri cu stil nu vor lipsi pralinele şi trufele de ciocolată cu creme de şampanie sau caramelizate, ciocolată cu fructe exotice şi fructe de pădure.

Primii 500 de vizitatori ai târgului vor primi cadou un coş de răchita precum şi un card de reducere între 3 şi 15% pentru produsele aflate la standurile cu bulină turcoaz.

 

Ce delicatese puteţi găsi la târg?

 

Pere roşii în vin de Porto

Ingrediente: pere roşii, vin de Porto, suc de lămâie, baton de scortişoară.

 

Dulceţuri:

Dulceaţă din pepene galben cu limone, dulceaţă din piersici cu nuci, dulceaţă din dovleac cu alune, nuci sau portocale, dulceaţă de mere cu alune, nuci sau stafide.

 

Brânzeturi: din lapte de capră sau oaie cu ardei iute, de capră cu boabe de piper, brânză pură de oaie, brânză uşor picantă din lapte de oaie, capră şi vacă (Brinza din regiunea Ribatejo -Portugalia, realizată ca o pastă presată. din lapte de oaie, capră şi vacă, lasată 2 luni la maturare. Se serveşte împreună cu un vin roze).

 

Brânzeturi pentru salate (combinaţie de 2 tipuri de brânză: vacă şi capră, ideale pentru a fi servite în salată. Fiecare borcan conţine bucăţele de brânză în ulei de măsline , măsline verzi sau negre, usturoi sau oregano)

 

Conserve de peşte şi fructe de mare: sardine cu murături, icre de sardine, pate de sardine, file de anchois, calamar în sos tomat sau ulei de măsline, etc.

 

Dulciuri: amestecuri de fructe tropicale si alune, ciocolată cu portocală, cu scorţişoară sau cu orez şi brandy, etc.

 

Mai multe informaţii despre evenimentul la care puteţi găsi toate aceste bunătăţi pe blogul targului.

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise