TV PAPRIKA isi cauta bucatar!

TV Paprika, postul de televiziune cu tematica gastronomica, organizeaza incepand cu data de 1 Aprilie un concurs de casting, la finalul caruia si-a propus sa indetifice noua imagine a canalului - bucatarul TV Paprika!  Ai talent in arta culinara si te descurci in fata camerei de filmat? Poti sa devii imaginea TV Paprika foarte usor! Tot ce trebuie sa faci este sa uploadezi un videoclip de prezentare cu si despre tine, pe unul din portalurile care permit postarea de continut video (de exemplu Youtube, Vimeo etc.).  Inregistrarea poate fi in bucatarie, la frontul de lucru, dar si in alte situatii sau locuri care te reprezinta. Important este faptul ca nu doar talentul de bucatar conteaza. Ceea ce te poate avantaja este postura dezinvolta si farmecul personal!

TV PAPRIKA isi cauta bucatar!

Dupa ce ai urcat videoclipul pe site, trimite linkul impreuna cu datele tale personale de contact la adresa de email [email protected], pana la data de 30 Aprilie 2010. Cei zece bucatari finalisti vor fi anuntati telefonic pana la data de 7 Mai 2010.

Marele castigator al casting-ului TV Paprika va avea parte de un adevarat tratament de vedeta: va participa la toate evenimentele marca TV Paprika, va gazdui si va fi invitat la emisiuni pe postul tv si va avea un blog pe site-ul www.tvpaprika.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 1 - 30 aprilie 2010 si se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta peste 18 ani. Criteriile care vor cantari in decizia juriului vor avea in vedere atat calitatile profesionale in domeniul culinar ale participantului, cat si educatia, pasiunea pentru gatit, carisma personala, dar si povestea (istoria) personajului din spatele pasiunii sale pentru gatit. Mai multe detalii despre competitie precum si regulamentul sunt disponibile pe pagina web dedicata www.tvpaprika.ro/casting.

TV Paprika, cel mai nou canal TV lansat de Chello Central Europe si singurul din Romania dedicat gastronomiei si stilului de viata sanatos, urmareste prin emisiunile sale conservarea traditiilor culinare si impartaseste telespectatorilor sai, intr-o maniera plina de viata, retete unice si taine din bucatariile altor tari. Printre cele mai importante emisiuni amintim: “Bufetul Nigellei” cu Nigella, regina neincoronata a gatitului, “Cosmar in bucatarie” si „Gordon Ramsay ne invata sa gatim” cu binecunoscutul bucatar englez Gordon Ramsay, „Din gradina lui Jamie Oliver” cu talentatul Jamie Oliver, a carui popularitate a crescut datorita programelor sale sociale de anvergura, dar si productiile romanesti “Retete de vedete” (cu Roxana Iliescu), “Meniul Zilei” (cu Nicola Odobescu), “Specialitatea bucatarului” (cu Catalin Barbulescu) si „Turneu gastronomic prin munti” (cu Narcis).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise