Final pentru prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor

Prima editie romaneasca a evenimentului Saptamana Restaurantelor, desfasurata in Bucuresti intre 16 si 23 mai 2014, a atras un numar de 40 de restaurante ce au oferit discounturi importante si a reusit sa creasca incasarile majoritatii localurilor din program.  

Final pentru prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor

DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR
Saptamana Restaurantelor este un proiect iniţiat de Asociaţia Romania Culinara, organizat in parteneriat comun cu Top Hospitality si Star Chefs, ce a oferit clientilor pasionati de gastronomie ocazia de a profita de oferte, discounturi si evenimente culinare speciale oferite de restaurantele participante.
CIFRE STATISTICE IMPORTANTE PENTRU PRIMA EDITIE:
Aplicatia online de rezervari, instalata pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului, a reusit sa stranga peste 1.000 de pachete de rezervari (peste 3.000 de clienti).
In paralel cu aplicatia oficiala online au existat peste 1.000 de persoane care au facut rezervare telefonica sau au participat ca “walk-ins” la eveniment.
Prin urmare, estimam un numar de aproximativ 4.000 de clienti care au participat la prima editie a Saptamanii Restaurantelor.
In termeni bruti, din datele colectate de la restaurantele participante si din ofertele fiecarei locatii, incasarile totale au depasit suma de 200.000 de lei.
Majoritatea localurilor participante au raportat pentru perioada 16-23 mai cresteri de cel putin 20% atat pentru incasari, cat si pentru numarul de clienti, in comparatie cu saptamanile precedente.
Topul 5 al restaurantelor participante, in functie de numarul de rezervari, atrase este urmatorul:
OSHO – 575 clienti
Goccia – 556 clienti
Mesogios – 365 clienti
Silk Panoramic Sky Bar – 269 clienti
Gaudi Bistro – 226 clienti
Cele mai aglomerate zile ale evenimentului au fost:
Miercuri 21 mai (Sf. Constantin si Elena): 528 clienti prin online
Sambata 17 mai: 295 clienti prin online
Duminica 18 mai: 286 clienti prin online
Partenerul comercial al evenimentului, Electrolux, a oferit premii in aparatura electrocasnica unui numar de cinci clienti, prin tragere la sorti, si a asigurat logistica feedbackului clientilor in locatiile participante.
Partenerii media ai evenimentului au fost: Good Food Romania, Bucataras.ro, Gustos.ro, HRB Expert, Mixtopia.ro, Zumzi.ro, ziare.ro, brasov.ro, eva.ro
Bloguri sustinatoare: Foodblog.ro, Retetecalamama.ro, Petreanu.ro, SimonaTache.ro, PrintesaUrbana.ro, Cabral.ro, nwradu.ro, imperatortravel.ro, feeder.ro, bucurestiivechisinoi.ro, retete-de-mancaruri.blogspot.ro
DESPRE URMATOAREA EDITIE
Urmatoarea editie a Saptamanii Restaurantelor va avea loc in toamna, cel mai probabil la final de septembrie sau inceput de octombrie 2014. Detaliile exacte vor fi anuntate in perioada urmatoare pe pagina oficiala de Facebook, cat si pe siteul oficial al evenimentului.
Ca element nou, de aceasta data, pe langa Bucuresti vor participa in program si restaurante din orasele mari ale tarii: Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi, Constanta. Pentru fiecare oras va exista un project manager care va superviza organizarea evenimentului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise