Choco Fest

Dor de dulce? Dor de ciocolata? Dor de sanatate? Simplu...Choco Fest!    Pralinele si ciocolata belgiana, cupcakes si brioche, candy bar si macaroons, trufe si figurine din ciocolata fina, atent asezonate cu irezistibilele dulciuri traditionale “ca la mama acasa”, desavarsesc reteta propusa pentru editia de toamna a celui mai longeviv si de succes eveniment din domeniu, ce va avea loc in Sun Plaza Shopping Center, in perioada 23 – 26 octombrie 2014, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Choco Fest

Si pentru a creste si mai mult valoarea acestei editii de Choco Fest, va propunem un pariu indraznet! Vom pregati o surpriza iubitorilor de produse raw vegan si ii vom invita, alaturi de ceilalti vizitatori ai evenimentului nostru, sa ia parte la workshop-urile sustinute de prietenii nostri de la Raw Coco: Anca Alungulesei si Stefan Nita, prin care suntem invatati sa gatim gustos si sanatos. Si daca nu ne credeti pe cuvant, va invitam sa degustati din deliciile pregatite cu multa dragoste si pasiune de invitatii nostri!

Programul workshop-urilor sustinute de Raw Coco la editia de toamna Choco Fest:

Vineri, ora 14:00 - Budinca de chia cu aroma de ciocolata si fructe de padure
Vineri, ora 19:30 - Cafea RawCoco fara cafea (cu aroma de ciocolata)
Sambata, ora 14:00 - Placinta de dovleac raw vegana
Sambata, ora 19:30 - Smoothie energizant de ciocolata
Duminica, ora 14:00 - Ciocolata cu diverse arome si culori
Duminica, ora 19:30 - Smoothie pentru imunitate
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise