“Dupa cateva retete invatate de la mama, bunica sau vecina suntem pregatiti sa facem adevarate minuni in bucatarie si sa satisfacem cele mai exigente gusturi culinare. Va rog insa ca, atunci cand preparati muschi de vita, oricum ar fi el, sa nu-l bateti, sa nu-l taiati subtire si sa nu-l lasati prea mult pe gratar. Secretul gustului desavarsit este pastrarea proprietatilor carnii.”
Reteta bucatarului: “Muschi de vita tavalit in ierburi aromate”
Ingrediente:
• 250 g muschi de vita
• oregano, menta, busuioc, rozmarin (toate uscate)
• o ceasca de ulei de masline
• sare si piper
Preparare:
Muschiul de vita se fezandeaza intr-un amestec de vin rosu, ulei de masline si ierburi aromate timp de 4-5 ore. Intr-un recipient se amesteca ierburile aromate cu putin ulei de masline. Carnea se unge cu putin ulei aromat, iar apoi se tavaleste prin ierburile uscate. Se incinge bine gratarul si se pune pe el muschiul de vita. Se lasa cam 30 de secunde pe fiecare parte. Se scoate pe o farfurie si poate fi servit cu cartofi taranesti.
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii