“Dupa cateva retete invatate de la mama, bunica sau vecina suntem pregatiti sa facem adevarate minuni in bucatarie si sa satisfacem cele mai exigente gusturi culinare. Va rog insa ca, atunci cand preparati muschi de vita, oricum ar fi el, sa nu-l bateti, sa nu-l taiati subtire si sa nu-l lasati prea mult pe gratar. Secretul gustului desavarsit este pastrarea proprietatilor carnii.”

Reteta bucatarului: “Muschi de vita tavalit in ierburi aromate”

Ingrediente:

• 250 g muschi de vita

• oregano, menta, busuioc, rozmarin (toate uscate)

• o ceasca de ulei de masline

• sare si piper

 

Preparare:

Muschiul de vita se fezandeaza intr-un amestec de vin rosu, ulei de masline si ierburi aromate timp de 4-5 ore. Intr-un recipient se amesteca ierburile aromate cu putin ulei de masline. Carnea se unge cu putin ulei aromat, iar apoi se tavaleste prin ierburile uscate.  Se incinge bine gratarul si se pune pe el muschiul de vita. Se lasa cam 30 de secunde pe fiecare parte. Se scoate pe o farfurie si poate fi servit cu cartofi taranesti.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Reteta e super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Reteta e super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    O bunatate.

  • Fara foto

    ioana, 05 decembrie 2009

    30 de secunde pe fiecare parte? Mie mi se pare foarte putin!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

    Bun, bun, bun.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    O bunatate, am facut si eu si mi-a iesit foarte bun. Felicitari pentru reteta.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    O reteta foarte buna si chiar azi am sa fac, pentru ca am carne de vita (fripturi) si am sa ma incumet sa o fac asa. Eu de obicei fripturile de vita le bagam la cuptor in tava cu sos. Felicitari pentru aceasta reteta.

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Apetisant!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Foarte bun!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Bun si sanatos!

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    ”Obraznic” de gustos suna aceasta reteta. Este o placere reala sa mananc carne de vita.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Imi place foarte mult carnea de vita,vitel,asa ca aceasta reteta este un deliciu...