Pentru weekendul acesta, v-am pregatit o portie de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, urmat de tagliatelle cu sfecla si creveti si, ca desert, papanasi fierti cu struguri.

 

Va sugeram sa incepeti weekendul cu o delicioasa reteta de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, precum cea preparata pe blogul lui Adi Hadean.

 

O alta reteta delicioasa descoperita saptamana aceasta este cea de tagliatelle cu sfecla si creveti a Laurei Adamache. Daca aveti musafiri, o puteti prepara cu incredere – va face furori!

 

Pentru un pranz impresionant, incercati limba de porc cu masline. O reteta cu vechime din care, adaugand condimentele potrivite, puteti obtine o creatie originala.

 

Si daca va e pofta de o portie de papanasi, aruncati o privire la reteta de pe blogul Dulciuri fel la reteta de papanasi fierti cu struguri. O delicatese!

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Delicioase retete !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

    Un articol pe cinste cu retete pe cinste.Felicitari.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Retetele arata super.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Toate retetele arata grozav si in mod sigur sunt foarte, foarte delicioase.