Idei de weekend - 8 octombrie

Pentru weekendul acesta, v-am pregatit o portie de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, urmat de tagliatelle cu sfecla si creveti si, ca desert, papanasi fierti cu struguri.

Idei de weekend - 8 octombrie

 

Va sugeram sa incepeti weekendul cu o delicioasa reteta de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, precum cea preparata pe blogul lui Adi Hadean.

 

O alta reteta delicioasa descoperita saptamana aceasta este cea de tagliatelle cu sfecla si creveti a Laurei Adamache. Daca aveti musafiri, o puteti prepara cu incredere – va face furori!

 

Pentru un pranz impresionant, incercati limba de porc cu masline. O reteta cu vechime din care, adaugand condimentele potrivite, puteti obtine o creatie originala.

 

Si daca va e pofta de o portie de papanasi, aruncati o privire la reteta de pe blogul Dulciuri fel la reteta de papanasi fierti cu struguri. O delicatese!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise