Pentru weekendul acesta, v-am pregatit o portie de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, urmat de tagliatelle cu sfecla si creveti si, ca desert, papanasi fierti cu struguri.
Va sugeram sa incepeti weekendul cu o delicioasa reteta de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, precum cea preparata pe blogul lui Adi Hadean.
O alta reteta delicioasa descoperita saptamana aceasta este cea de tagliatelle cu sfecla si creveti a Laurei Adamache. Daca aveti musafiri, o puteti prepara cu incredere – va face furori!
Pentru un pranz impresionant, incercati limba de porc cu masline. O reteta cu vechime din care, adaugand condimentele potrivite, puteti obtine o creatie originala.
Si daca va e pofta de o portie de papanasi, aruncati o privire la reteta de pe blogul Dulciuri fel la reteta de papanasi fierti cu struguri. O delicatese!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii