Idei de weekend - 8 octombrie

Pentru weekendul acesta, v-am pregatit o portie de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, urmat de tagliatelle cu sfecla si creveti si, ca desert, papanasi fierti cu struguri.

Idei de weekend - 8 octombrie

 

Va sugeram sa incepeti weekendul cu o delicioasa reteta de tocanita de vitel cu fasole la ceaun, precum cea preparata pe blogul lui Adi Hadean.

 

O alta reteta delicioasa descoperita saptamana aceasta este cea de tagliatelle cu sfecla si creveti a Laurei Adamache. Daca aveti musafiri, o puteti prepara cu incredere – va face furori!

 

Pentru un pranz impresionant, incercati limba de porc cu masline. O reteta cu vechime din care, adaugand condimentele potrivite, puteti obtine o creatie originala.

 

Si daca va e pofta de o portie de papanasi, aruncati o privire la reteta de pe blogul Dulciuri fel la reteta de papanasi fierti cu struguri. O delicatese!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise