Salate cu peste

Daca vreti sa transformati o salata intr-un fel de mancare principal, o modalitate usoara (si sanatoasa!) de a face acest lucru e sa adaugati peste. Somon, peste afumat, ansoa sau chiar fructe de mare – alegerea va apartine. Asezati intr-un bol de salata peste, cateva legume si un dressing bun si veti avea o salata savuroasa pe care o puteti servi la pranz, cina sau chiar musafirilor la o ocazie speciala.

Salate cu peste

Iata cateva retete de salata cu peste si recomandarile noastre:

SALATA DE ANDIVE CU PESTE

Ingrediente:

500 g andive, 500 g peste (fara oase), 4 cartofi fierti, o ceapa, salată verde, dressing tzatziki (va recomandam Knorr Salad Dressing Tzatziki)

Mod de preparare:

Se spala si curata andivele, dupa care se taie in lung. Se fierbe pestele, se curata de oase si se taie cubulete. Se fierb cartofii, se curata de coaja si se taie cubulete. Se aseaza pestele si cartofii peste andive, se adauga maioneza, se amesteca bine si se garniseste cu frunze de salata verde. Se adauga dressing-ul tzatziki (va recomandam Knorr Salad Dressing Tzatziki) si se amesteca tot. Se serveste dupa 10-15 minute.

SALATA CU TON SI DRESSING GRECESC

Ingrediente:

1 salata verde, 4 oua, 3 rosii, 1 cutie ton, 1 cutie porumb dulce, dressing grecesc (va recomandam Knorr Salad Dressing Grecesc)

Mod de preparare:

Se fierb ouale, se spala rosiile si salata, rosiile se taie felii, iar frunzele de salata se asaza intr-un castron. Ouale se curata si se taie felii, apoi se strecoara porumbul si tonul si se amesteca cu rosiile si ouale. Se adauga dressing-ul grecesc (va recomandam Knorr Salad Dressing Grecesc), se omogenizeaza salata, se asaza in bol peste salata verde si se orneaza cu rosii, ardei taiati fasii si marar tocat.

SALATA SARMUZAK

Ingrediente:

500 gr file de peste alb oceanic fara oase si fara piele (merluciu, pangasius..etc.), 5-6 rosii, sare, piper, o legatura patrunjel proaspat tocat, 3-4 catei de usturoi, dressing cu ardei si verdeata (va recomandam Knorr Salad Dressing cu Ardei si Verdeturi).

Mod de preparare:

File-ul de peste se fierbe pana da in clocot, se da deoparte, se lasa sa se raceasca si se taie in cubulete. Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Intr-un castron se amesteca pestele si rosiile impreuna cu usturoiul pisat, sarea, piperul, patrunjelul tocat. Se adauga dressing-ul cu ardei si verdeata (va recomandam Knorr Salad Dressing cu Ardei si Verdeturi).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise