Va prezentam un desert simplu de preparat, nepretentios si foarte versatil. Aceste chiftelute dulci sunt perfecte pentru o gustare dulce atat pentru copii cat si pentru adulti.

Ingrediente

10 felii de paine toast HapiHap Clasic sau Clasic Extrasoft
125 ml de lapte
3 lingurite de zahar (preferabil pudra)
scortisoara
Optional: nuca, migdale, arahide macinate

Mod de preparare

Mixati feliile de paine intr-un blender pana se faramiteaza fin, apoi adaugati zaharul, scortisoara si amestecati bine. Adaugati treptat lapte in amestec pana obtineti consistenta unui aluat moale.
Pastrati pentru 10 minute acest amestec intr-o casoleta acoperita. Apoi formati mici bile din acest „aluat” si prajiti-le in ulei pana devin aurii.
Aceste chiftelute se pot servi si insiropate sau alaturi de o crema dulce: de vanilie, de ciocolata.

Nota: Se poate adauga mai mult zahar, in functie de gust.

Acest articol va este oferit de painea toast HapiHap Clasic si Clasic Extrasoft.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Delicioase...Si eu am o reteta asemanatoare ,dar de post...