Va prezentam un desert simplu de preparat, nepretentios si foarte versatil. Aceste chiftelute dulci sunt perfecte pentru o gustare dulce atat pentru copii cat si pentru adulti.
Ingrediente
10 felii de paine toast HapiHap Clasic sau Clasic Extrasoft
125 ml de lapte
3 lingurite de zahar (preferabil pudra)
scortisoara
Optional: nuca, migdale, arahide macinate
Mod de preparare
Mixati feliile de paine intr-un blender pana se faramiteaza fin, apoi adaugati zaharul, scortisoara si amestecati bine. Adaugati treptat lapte in amestec pana obtineti consistenta unui aluat moale.
Pastrati pentru 10 minute acest amestec intr-o casoleta acoperita. Apoi formati mici bile din acest „aluat” si prajiti-le in ulei pana devin aurii.
Aceste chiftelute se pot servi si insiropate sau alaturi de o crema dulce: de vanilie, de ciocolata.
Nota: Se poate adauga mai mult zahar, in functie de gust.
Acest articol va este oferit de painea toast HapiHap Clasic si Clasic Extrasoft.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii