Va prezentam un desert simplu de preparat, nepretentios si foarte versatil. Aceste chiftelute dulci sunt perfecte pentru o gustare dulce atat pentru copii cat si pentru adulti.
Ingrediente
10 felii de paine toast HapiHap Clasic sau Clasic Extrasoft
125 ml de lapte
3 lingurite de zahar (preferabil pudra)
scortisoara
Optional: nuca, migdale, arahide macinate
Mod de preparare
Mixati feliile de paine intr-un blender pana se faramiteaza fin, apoi adaugati zaharul, scortisoara si amestecati bine. Adaugati treptat lapte in amestec pana obtineti consistenta unui aluat moale.
Pastrati pentru 10 minute acest amestec intr-o casoleta acoperita. Apoi formati mici bile din acest „aluat” si prajiti-le in ulei pana devin aurii.
Aceste chiftelute se pot servi si insiropate sau alaturi de o crema dulce: de vanilie, de ciocolata.
Nota: Se poate adauga mai mult zahar, in functie de gust.
Acest articol va este oferit de painea toast HapiHap Clasic si Clasic Extrasoft.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii