Crutoane pe gustul tuturor

Crutoanele reprezinta acel mic detaliu care fac supele crema si salatele desavarsite. Pentru ca sunt foarte usor de preparat in casa si sunt savuroase proaspat scoase din cuptor, va prezentam o reteta de baza pentru crutoane, pe care le puteti asezona dupa bunul plac.

Crutoane pe gustul tuturor

Ingrediente

4-5 felii de paine toast HapiHap, orice sortiment, taiate in cubulete de circa 1 cm

4 linguri de unt sau ulei de masline

2 catei de usturoi, pisati

optional: ierburi aromatice (oregano, cimbru, busuioc etc.) si condimente (piper, boia etc.)

Mod de preparare

Varianta 1

Preincalziti cuptorul la 175 grade C.

Transformati cateii de usturoi intr-o pasta sau tocati-l extrem de fin si amestecati-l cu untul topit sau cu uleiul, tot acum puneti si ierburile aromatice si condimentele. Puneti bucatelele de paine intr-un bol si stropiti-le cu uleiul aromat, amestecand cu mana sau cu o lingura. Aveti grija sa nu puneti prea mult unt sau ulei. Aranjati cuburile de paine pe o hartie de copt si bagati-le la cuptor, in care va sta aprox. 5 minute, pana se rumenesc si devin crocante.

Varianta 2

Preincalziti cuptorul la 175 grade C.

Daca folositi unt, puteti praji putin in tigaie usturoiul. In cazul in care folositi ierburi aromatice sau condimente, adaugati-le si pe acestea in unt si apoi puneti bucatile de paine pe care le prajiti putin. Dupa aceea, puneti bucatile de paine pe o tava cu hartie copt si tineti-le in cuptor pana se rumenesc si devin crocante (aprox. 5 minute) - trebuie verificate din cand in cand ca sa nu se arda.

Acest articol va este oferit de painea toast HapiHap.

Sursa foto.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise