Gustos.ro, premiat la Internetics 2008

Joi, 30 octombrie 2008, a fost o zi mare, in care ideile, retetele si parerile dumneavoastra, utilizatorilor Gustos.ro, au schimbat ceva. O zi in care toata munca si toata osteneala depusa zilnic pentru imbunatatirea acestui portal de catre echipa Gustos.ro a fost rasplatita. A fost ziua in care Gustos.ro a fost premiat drept castigator al sectiunii Publishing – Lifestyle, la Festivalul Internetics 2008.

Gustos.ro, premiat la Internetics 2008

Dorim sa multumim din suflet tuturor utilizatorilor Gustos.ro. Oricat ne-am stradui noi sa facem lucrurile cat mai bine si sa venim saptamanal cu cele mai noi sfaturi din lumea culinara, fara voi, dragii nostri utilizatori, eforturile noastre ar fi in van. Asadar, va dedicam voua acest premiu.

De asemenea, TreeWorks, autorul Gustos.ro, a mai fost premiat la doua categorii, cu proiectul ZeList.ro. ZeList a fost castigatorul categoriei “Servicii – Altele” si a obtinut si premiul special Microsoft pentru inovatie.

Inca o data, va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi si va promitem ca vom fi din ce in ce mai buni. Fiti cu ochii pe noi!

Cu drag,

Echipa Gustos.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise