Vascar, suflet de bucătar

Vascar, un producător de mezeluri şi conserve din carne cu tradiţie de 30 de ani, vine în întâmpinarea consumatorilor cu o identitate vizuală creativă și cu un concept nou pentru reorganizarea portofoliului de produse. 

Vascar, suflet de bucătar

Dorința de reinterpretare și de inovare a brandului Vascar a luat formă în urma unor ample cercetări de piață axate pe nevoile și preferințele consumatorilor. Astfel, păstrând aceleași standarde de calitate, brandul Vascar devine, sub sloganul „Vascar, suflet de bucătar”, un brand umbrelă pentru produsele din carne de pui, de porc, de vită și din carne mixtă, cât și pentru brandul de mâncăruri Moldova în Bucate.

De asemenea, conceptul creativ este completat de o nouă identitate vizuală. Având ca sursă de inspirație domeniul gastronomic, noul logo reafirmă promisiunea brandului pentru tradiție și totodată reflectă atenția companiei pentru un stil de viață modern.

„Gustul tradițional, calitatea ingredientelor și a serviciilor noastre sunt criterii de referință pentru noi. Aceste valori se află și la baza brandului Vascar, ritualul prepararii produselor fiind similar cu cel al unui maestru-bucătar. Mai mult, din dorința de a venit în întâmpinarea consumatorilor cu un concept nou, modern și plăcut, am creat, pentru brandul Vascar o nouă identitate vizuală care reflectă foarte bine grija cu care pregătim fiecare produs pentru consumatorii noștri”, apreciază Vlad Ciuburciu, Director Marketing Vascar.

Fiind un brand modern, cu istorie, brandul Vascar funcționează atât ca brand corporate, cât și ca brand de produs și retail. Mai mult, înțelegând rolul important pe care îl îndeplinește, compania își respectă angajamentul de a educa consumatorii să urmeze o dietă echilibrată, care să includă și produse preparate pe bază de carne.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise