Vascar, suflet de bucătar

Vascar, un producător de mezeluri şi conserve din carne cu tradiţie de 30 de ani, vine în întâmpinarea consumatorilor cu o identitate vizuală creativă și cu un concept nou pentru reorganizarea portofoliului de produse. 

Vascar, suflet de bucătar

Dorința de reinterpretare și de inovare a brandului Vascar a luat formă în urma unor ample cercetări de piață axate pe nevoile și preferințele consumatorilor. Astfel, păstrând aceleași standarde de calitate, brandul Vascar devine, sub sloganul „Vascar, suflet de bucătar”, un brand umbrelă pentru produsele din carne de pui, de porc, de vită și din carne mixtă, cât și pentru brandul de mâncăruri Moldova în Bucate.

De asemenea, conceptul creativ este completat de o nouă identitate vizuală. Având ca sursă de inspirație domeniul gastronomic, noul logo reafirmă promisiunea brandului pentru tradiție și totodată reflectă atenția companiei pentru un stil de viață modern.

„Gustul tradițional, calitatea ingredientelor și a serviciilor noastre sunt criterii de referință pentru noi. Aceste valori se află și la baza brandului Vascar, ritualul prepararii produselor fiind similar cu cel al unui maestru-bucătar. Mai mult, din dorința de a venit în întâmpinarea consumatorilor cu un concept nou, modern și plăcut, am creat, pentru brandul Vascar o nouă identitate vizuală care reflectă foarte bine grija cu care pregătim fiecare produs pentru consumatorii noștri”, apreciază Vlad Ciuburciu, Director Marketing Vascar.

Fiind un brand modern, cu istorie, brandul Vascar funcționează atât ca brand corporate, cât și ca brand de produs și retail. Mai mult, înțelegând rolul important pe care îl îndeplinește, compania își respectă angajamentul de a educa consumatorii să urmeze o dietă echilibrată, care să includă și produse preparate pe bază de carne.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise