Probleme din bucatarie au acum o solutie simpla. Dika Pascu, autoarea blogului culinar Articook ne invata un nou truc despre cum putem pastra aroma cafelei pentru mai mult timp, fara batai de cap.
Pentru mine cafeaua este una din cele mai importante alimente de zi cu zi.
Cafeaua pastrata in vid, isi mentine cel mai bine aroma, timp indelungat.
Pana acum am fost nevoita de cateva ori sa arunc pachet intreg de cafea tocmai din cauza ca toata aroma a disparut si nu mai avea nici un gust. Am vidat cafea macinata proaspat deschisa in caserola FoodSaver, pentru ca asa sta proaspata tot timpul consumului nu doar in ziua in care am desfacut-o.


Folosind caserola pot sa o deschid si sa o videz zilnic inapoi. La fel putem proceda cu orice alt gen de alimente perisabile, uscate, cum ar fi: cerealele pentru micul dejun, semintele de mac (care de cele mai multe ori mi se rancezesc) dar nu numai ci orice fel de seminte sau nuci si lista poate continua.


Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto