Cum mentin prospetimea cafelei

Probleme din bucatarie au acum o solutie simpla. Dika Pascu, autoarea blogului culinar Articook ne invata un nou truc despre cum putem pastra aroma cafelei pentru mai mult timp, fara batai de cap.

Cum mentin prospetimea cafelei

Pentru mine cafeaua este una din cele mai importante alimente de zi cu zi.

Cafeaua pastrata in vid, isi mentine cel mai bine aroma, timp indelungat.

Pana acum am fost nevoita de cateva ori sa arunc pachet intreg de cafea tocmai din cauza ca toata aroma a disparut si nu mai avea nici un gust. Am vidat cafea macinata proaspat deschisa in caserola FoodSaver, pentru ca asa sta proaspata tot timpul consumului nu doar in ziua in care am desfacut-o.

Folosind caserola pot sa o deschid si sa o videz zilnic inapoi. La fel putem proceda cu orice alt gen de alimente perisabile, uscate, cum ar fi: cerealele pentru micul dejun, semintele de mac (care de cele mai multe ori mi se rancezesc) dar nu numai ci orice fel de seminte sau nuci si lista poate continua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise