Probleme din bucatarie au acum o solutie simpla. Dika Pascu, autoarea blogului culinar Articook ne invata un nou truc despre cum putem pastra aroma cafelei pentru mai mult timp, fara batai de cap.
Pentru mine cafeaua este una din cele mai importante alimente de zi cu zi.
Cafeaua pastrata in vid, isi mentine cel mai bine aroma, timp indelungat.
Pana acum am fost nevoita de cateva ori sa arunc pachet intreg de cafea tocmai din cauza ca toata aroma a disparut si nu mai avea nici un gust. Am vidat cafea macinata proaspat deschisa in caserola FoodSaver, pentru ca asa sta proaspata tot timpul consumului nu doar in ziua in care am desfacut-o.
Folosind caserola pot sa o deschid si sa o videz zilnic inapoi. La fel putem proceda cu orice alt gen de alimente perisabile, uscate, cum ar fi: cerealele pentru micul dejun, semintele de mac (care de cele mai multe ori mi se rancezesc) dar nu numai ci orice fel de seminte sau nuci si lista poate continua.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii