Probleme din bucatarie au acum o solutie simpla. Dika Pascu, autoarea blogului culinar Articook ne invata un nou truc despre cum putem pastra aroma cafelei pentru mai mult timp, fara batai de cap.

Pentru mine cafeaua este una din cele mai importante alimente de zi cu zi.
Cafeaua pastrata in vid, isi mentine cel mai bine aroma, timp indelungat.
Pana acum am fost nevoita de cateva ori sa arunc pachet intreg de cafea tocmai din cauza ca toata aroma a disparut si nu mai avea nici un gust. Am vidat cafea macinata proaspat deschisa in caserola FoodSaver, pentru ca asa sta proaspata tot timpul consumului nu doar in ziua in care am desfacut-o.



Folosind caserola pot sa o deschid si sa o videz zilnic inapoi. La fel putem proceda cu orice alt gen de alimente perisabile, uscate, cum ar fi: cerealele pentru micul dejun, semintele de mac (care de cele mai multe ori mi se rancezesc) dar nu numai ci orice fel de seminte sau nuci si lista poate continua.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii