Cum mentin prospetimea cafelei

Probleme din bucatarie au acum o solutie simpla. Dika Pascu, autoarea blogului culinar Articook ne invata un nou truc despre cum putem pastra aroma cafelei pentru mai mult timp, fara batai de cap.

Cum mentin prospetimea cafelei

Pentru mine cafeaua este una din cele mai importante alimente de zi cu zi.

Cafeaua pastrata in vid, isi mentine cel mai bine aroma, timp indelungat.

Pana acum am fost nevoita de cateva ori sa arunc pachet intreg de cafea tocmai din cauza ca toata aroma a disparut si nu mai avea nici un gust. Am vidat cafea macinata proaspat deschisa in caserola FoodSaver, pentru ca asa sta proaspata tot timpul consumului nu doar in ziua in care am desfacut-o.

Folosind caserola pot sa o deschid si sa o videz zilnic inapoi. La fel putem proceda cu orice alt gen de alimente perisabile, uscate, cum ar fi: cerealele pentru micul dejun, semintele de mac (care de cele mai multe ori mi se rancezesc) dar nu numai ci orice fel de seminte sau nuci si lista poate continua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise