Cine s-ar fi gandit la un astfel de mod de pastrare a magiunului, si inca unul atat de eficient? Iata o idee minunata de la Dika si al sau blog culinar, Articook: Magiunul de prune este preferatul meu, in fiecare an primesc magiun de prune facut de parintii mei. Acesta este facut la foc de lemne, se fierbe toata noaptea, intr-un vas mare de cupru.

Am primit si anul acesta si ce mod mai bun de a fi pastrat, timp indelungat, daca nu vidat? Am vidat magiunul in punga mijlocie FoodSaver si sunt sigura ca nu se va strica. La fel se poate proceda si cu altfel de dulceturi, se pastreaza perfect fiind protejate de orice bacterii si daca acestea sunt preparate cum trebuie nu au nici o sansa sa se strice.





Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii