Cum pastrezi magiunul mai mult timp

Cine s-ar fi gandit la un astfel de mod de pastrare a magiunului, si inca unul atat de eficient? Iata o idee minunata de la Dika si al sau blog culinar, Articook: Magiunul de prune este preferatul meu, in fiecare an primesc magiun de prune facut de parintii mei. Acesta este facut la foc de lemne, se fierbe toata noaptea, intr-un vas mare de cupru.

Cum pastrezi magiunul mai mult timp

Am primit si anul acesta si ce mod mai bun de a fi pastrat, timp indelungat, daca nu vidat? Am vidat magiunul in punga mijlocie FoodSaver si sunt sigura ca nu se va strica. La fel se poate proceda si cu altfel de dulceturi, se pastreaza perfect fiind protejate de orice bacterii si daca acestea sunt preparate cum trebuie nu au nici o sansa sa se strice.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise