Cine s-ar fi gandit la un astfel de mod de pastrare a magiunului, si inca unul atat de eficient? Iata o idee minunata de la Dika si al sau blog culinar, Articook:
Magiunul de prune este preferatul meu, in fiecare an primesc magiun de prune facut de parintii mei. Acesta este facut la foc de lemne, se fierbe toata noaptea, intr-un vas mare de cupru.
Am primit si anul acesta si ce mod mai bun de a fi pastrat, timp indelungat, daca nu vidat? Am vidat magiunul in punga mijlocie FoodSaver si sunt sigura ca nu se va strica. La fel se poate proceda si cu altfel de dulceturi, se pastreaza perfect fiind protejate de orice bacterii si daca acestea sunt preparate cum trebuie nu au nici o sansa sa se strice.




Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto