Cine s-ar fi gandit la un astfel de mod de pastrare a magiunului, si inca unul atat de eficient? Iata o idee minunata de la Dika si al sau blog culinar, Articook: Magiunul de prune este preferatul meu, in fiecare an primesc magiun de prune facut de parintii mei. Acesta este facut la foc de lemne, se fierbe toata noaptea, intr-un vas mare de cupru.
Am primit si anul acesta si ce mod mai bun de a fi pastrat, timp indelungat, daca nu vidat? Am vidat magiunul in punga mijlocie FoodSaver si sunt sigura ca nu se va strica. La fel se poate proceda si cu altfel de dulceturi, se pastreaza perfect fiind protejate de orice bacterii si daca acestea sunt preparate cum trebuie nu au nici o sansa sa se strice.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii