Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si continua sa bati pana albusurile se tin de tel sau de mixer.
Unge o tava cu unt sau ulei si tapeteaz-o cu hartie de copt. Pune apoi gramajoare de bezele cu ajutorul unui cornet sau o lingurita.
Coace-le la foc moale, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Dupa ce s-au racorit putin, scoate-le cu lama unui cutit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii