autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu smantana

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg ciuperci mici, zeama de la o lamaie, sare, unt, smantana, un praf de faina, marar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

183 voturi

Mod de preparare

Se aleg de preferinta ciuperci mici, foarte proaspete si cu carnea tare.


Se curata, se rupe coada, iar ciupercile mari se taie in patru sau mai multe bucati, dupa marime. Pe masura ce sunt curatate, se arunca intr-o cratita cu apa rece in care s-a pus zeama de lamaie si un praf de sare. Indata ce sunt toate curatate, se pun in cratita sa se inabuse cu unt. Cand sunt gata, se adauga smantana amestecata cu un praf de faina, sare si se lasa la foc mic, pana incep din nou sa fiarba. Inainte de a servi, se adauga putin marar verde tocat.


  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornelia Ilie , 31 iulie 2014

    nu te lasi... :) !!!!

  • Fara foto

    Dan Virgil , 02 aprilie 2014

    o sa incerc imediat si va zic cum au iesit

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      andreea , 02 decembrie 2009

      imi sunt foarte necesare retetele vostre va multumesc nici nu mai am cubinte sa vorbesc despre retetele dumneavoastre va multumesc mult va ador

    • Fara foto

      carmen , 05 noiembrie 2009

      cum e??? e buna tare? da sau nu raspundeti? azi sau maine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

183 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci mici
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • unt
  • smantana
  • un praf de faina
  • marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar boia, piper si

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi