Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga.
Cozile ciupercillor le taiem bucati mici.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Morcovul il decojim si il facem bucatele cat mai mici, la fel si ardeiul kapia.
Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2 minute, apoi restul de legume taiate.
Turnam 1/2 de cana cu apa, acoperim cu un capac si lasam sa scada la foc potrivit.
Rosiile le trecem prin blender si cand compozitia de legume a scazut suficient le incorporam si condimentam cu sare, piper dupa gust.
Mai lasam pe foc 2-3 minute apoi tragem tigaia si adaugam usutoriul curatam si pisat.
Dupa ce s-a racorit putin punem busuiocul si patrunjel verde tocat.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem ciupercile si le umplem cu compozitia obtinuta mai sus.
Deasupra lor asezam rondele de masline.
Introducem ciupercile in cuptorul incins si le lasam acolo circa 40-45 de minute.
Ca sa fim siguri ca s-au patruns bine le intepam cu o furculita si daca sunt suficient de moi le scoatem si le lasam sa se racoreasca.
Sa aveti pofta!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii