Puneti faina, busuiocul, zaharul, drojdia si sarea intr-un bol. Combinati cu apa si ulei, faceti o coca moale. Amestecati 10 minute. Gustati sa fie potrivit de sarat. Puneti intr-un bol uns cu ulei de masline si acoperiti cu folie de plastic. Lasati la cald o ora pana se dubleaza.
Incalziti cuptorul la 140grade. Puneti rosiile pe o tava acoperita cu hartie de copt, presarati o lingura ulei de masline si asezonati cu sare si piper. Coaceti 30 de minute pana se inmoaie.
Incalziti cuptorul la 220 grade. Mai bateti coca un minut. Puneti intr-o tava de 40x30 unsa cu ulei de masline, intoarceti coca pe ambele parti sa se acopere cu ulei. Faceti gauri in coca cu degetele. Aranjati deasupra rosiile si sunca, presarati sare si piper. Lasati la cald 10 minute apoi bagati in cuptor pentru 15-20 de minute.
Presarati doua linguri de ulei de masline si busuioc. Serviti fierbinte.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii