Zaharul se freaca cu margarina, pana devine o spuma, apoi se adauga galbenusurile pe rand, esenta de rom, zaharul vanilat, sarea, 40 gr nuci si ultima, faina in ploaie. Se framanta bine, aluatul format se baga la frigider, timp de 30 minute. Aluatul se imparte in bilute egale, cam cat o mingie de ping-pong, apoi se aplatizeaza, dar nu foarte mult. Se pun pe o tava unsa cu margarina Rama si tapetata cu faina. Se tin la cuptor circa 30 minute. Inainte cu 15 minute sa le scoateti, asezati pe suprafata fiecarui fursec, cateva nuci pisate. Mai pueti adauga, daca doriti, dupa coacere putina miere de albine. Asa devin si mai delicioase, va garentez! Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii