Intr-un bol se freaca ouale cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga laptele si se pune intr-un vas la foc potrivit amestecand mereu. Cand compozitia s-a legat se ia de pe foc, se adauga praful de cacao trecut printr-o sita, se amesteca bine si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga romul si frisca amestecand usor pana la omogenizare. Se rastoarna intr-un vas, se rade ciocolata pe deasupra si se baga la congelator.
Se adauga suflet din belsug.
Sa o serviti cu placere!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii