autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Mancare de mazare de post

Autor: abysor (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie ceapa marut, se caleste in 50 ml ulei pana va devenii aurie, se adauga apa, se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se adauga mazarea, se adauga knorr delikat dupa gust, se taie morcovul rondele subtiri, se adauga in mazare, si se lasa sa fiarba circa 45 minute, in tot acest timp se mai amestreca din cand in cand, Se adauga bulionul, si se mai scade.


Se apreste si se adauga mararul taiat marunt.


Pofta buna

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Bun,bun...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

    • Fara foto

      HA HA , 02 martie 2010

      ESTE SCRIS IN RETETA DEJA...=))

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

      La mazare puteti adauga marar in loc de patrunjel.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • 1 kg mazare( congelata din comert la punga de 1 kg)
  • 2 cepe mijocii
  • sau una mare
  • 1 morcov
  • bulion- 1 lingura cu varf
  • knorr delikat
  • 1 l apa
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de abysor

Tochitura moldoveneasca

Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Retete de post
Amandina de post

Amandina de post

Prima oara pregatim siropul - fierbem apa cu zaharul pana se topeste zaharul si dupa lasam sa se raceasca. Amestecam faina, zaharul,

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Paste fusilli cu sos si masline

Paste fusilli cu sos si masline

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga 1 lingurita rasa de sare, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba aprox

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza