autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

OMLETĂ SPANIOLĂ

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

- taiati bucatele de cirnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici;


- puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei; adaugati si putina brinza, cit sa dea gust;


- dupa ce amestecul a capatat culoare in obrajori si a inceput sa sfiriie de placere, turnati oul batut peste;


- acoperiti tigaia cu un capac si lasati cele doua tabere sa se imprieteneasca vreo 5-7 minute, fara sa le tulburati intimitatea;


- la final, adaugati putina verdeata sau ceapa batuta cu ulei de masline; eu am pus verdeata.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Buna combinatie.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

17 voturi

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Gheorghe

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Buna combinatie.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou

Coacem gogosarii, pe o tigaie grill (sau pe ce doriti voi), ii punem intr-o cratita, presaram sare, ii acoperim si ii lasam acolo pana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Oua texane

Oua texane

Se alege o felie de paine mai mare si i se decupeaza mijlocul, fara a-l arunca. Intr-o tigaie se incinge o lingurita ulei de masline

7 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua