autor:

Fara foto

» » Aperitive

OMLETĂ SPANIOLĂ

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

17 voturi

Mod de preparare

- taiati bucatele de cirnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici;


- puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei; adaugati si putina brinza, cit sa dea gust;


- dupa ce amestecul a capatat culoare in obrajori si a inceput sa sfiriie de placere, turnati oul batut peste;


- acoperiti tigaia cu un capac si lasati cele doua tabere sa se imprieteneasca vreo 5-7 minute, fara sa le tulburati intimitatea;


- la final, adaugati putina verdeata sau ceapa batuta cu ulei de masline; eu am pus verdeata.
Retete
Alte retete din Aperitive

Omleta spaniola modificata.

*Luam o cratita o punem pe foc,adaugam uleiul si lasam sa se incinga . *Adaugam cartofii,ceapa,si

21 voturi    15 comentarii
40 min
Aperitive

Omleta spaniola - Tortilla de patatas

Curatam cartofii , ii spalam , apoi ii radem pe razatoarea cu gauri mari. Ii punem intr-un vas cu

3 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Buna combinatie.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

17 voturi

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Gheorghe

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Buna combinatie.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Budinca de paine

Budinca de paine

Atat de bine a mirosit budinca in cuptor incat va spun sincer ca am plecat 5 minute de langa ea,sa o las la racit ca tot omu,si cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ou de rata in crusta de pesmet

Ou de rata in crusta de pesmet

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja. Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel. Patrunjelul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua