autor:

Fara foto

» » Aperitive

OMLETĂ SPANIOLĂ

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

17 voturi

Mod de preparare

- taiati bucatele de cirnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici;


- puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei; adaugati si putina brinza, cit sa dea gust;


- dupa ce amestecul a capatat culoare in obrajori si a inceput sa sfiriie de placere, turnati oul batut peste;


- acoperiti tigaia cu un capac si lasati cele doua tabere sa se imprieteneasca vreo 5-7 minute, fara sa le tulburati intimitatea;


- la final, adaugati putina verdeata sau ceapa batuta cu ulei de masline; eu am pus verdeata.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Buna combinatie.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

17 voturi

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Gheorghe

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Buna combinatie.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Ou de rata in crusta de pesmet

Ou de rata in crusta de pesmet

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja. Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel. Patrunjelul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza