autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

OMLETĂ SPANIOLĂ

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

- taiati bucatele de cirnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici;


- puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei; adaugati si putina brinza, cit sa dea gust;


- dupa ce amestecul a capatat culoare in obrajori si a inceput sa sfiriie de placere, turnati oul batut peste;


- acoperiti tigaia cu un capac si lasati cele doua tabere sa se imprieteneasca vreo 5-7 minute, fara sa le tulburati intimitatea;


- la final, adaugati putina verdeata sau ceapa batuta cu ulei de masline; eu am pus verdeata.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Buna combinatie.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

17 voturi

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Gheorghe

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Buna combinatie.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Aperitive cu oua
Minicocote cu paste la cuptor

Minicocote cu paste la cuptor

In tigaia cu ulei incins se calesc foarte putin ardeiul taiat in fasii si ciupercile taiate marunt, iar dupa 2 minute se dau deoparte. Branza

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Oua cu maioneza

Oua cu maioneza

Se pun la fiert ouale si din momentul in care incep sa fiarba, se lasa 10 minute. Pregatim maioneza: se amesteca intr-un vas galbenusul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua