autor:

Fara foto

» » Aperitive

OMLETĂ SPANIOLĂ

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

17 voturi

Mod de preparare

- taiati bucatele de cirnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici;


- puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei; adaugati si putina brinza, cit sa dea gust;


- dupa ce amestecul a capatat culoare in obrajori si a inceput sa sfiriie de placere, turnati oul batut peste;


- acoperiti tigaia cu un capac si lasati cele doua tabere sa se imprieteneasca vreo 5-7 minute, fara sa le tulburati intimitatea;


- la final, adaugati putina verdeata sau ceapa batuta cu ulei de masline; eu am pus verdeata.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Buna combinatie.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

17 voturi

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Gheorghe

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Buna combinatie.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute-simple

Oua umplute-simple

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem. Le lasam sa fiarba cam 15-20 de minute. Intre timp facem maioneza

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive