- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici;
- puneţi la prăjit acest amestec, într-o tigaie cu puţin ulei; adăugaţi şi puţină brînză, cît să dea gust;
- după ce amestecul a căpătat culoare în obrăjori şi a început să sfîrîie de plăcere, turnaţi oul bătut peste;
- acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi cele două tabere să se împrietenească vreo 5-7 minute, fără să le tulburaţi intimitatea;
- la final, adăugaţi puţină verdeaţă sau ceapă bătută cu ulei de măsline; eu am pus verdeaţă.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii