autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

OMLETĂ SPANIOLĂ

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

- taiati bucatele de cirnat, un cartof mic, tot in cubulete, o rosie in felii mici;


- puneti la prajit acest amestec, intr-o tigaie cu putin ulei; adaugati si putina brinza, cit sa dea gust;


- dupa ce amestecul a capatat culoare in obrajori si a inceput sa sfiriie de placere, turnati oul batut peste;


- acoperiti tigaia cu un capac si lasati cele doua tabere sa se imprieteneasca vreo 5-7 minute, fara sa le tulburati intimitatea;


- la final, adaugati putina verdeata sau ceapa batuta cu ulei de masline; eu am pus verdeata.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Buna combinatie.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

17 voturi

Ingrediente

  • Aveţi nevoie de 2/3 ouă.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Gheorghe

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Buna combinatie.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam peste cascavalul ras, impreuna

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Salata de telina cu maioneza din iaurt

Salata de telina cu maioneza din iaurt

Punem la fiert telina in apa cu sare. Cand este fiarta, furculita intra usor in ea. Dupa ce a fiert o lasam sa se raceasca , apoi o

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume