autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Pastai de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2011

Ingrediente
- 3 linguri ulei, - o jumatate de praz sau o ceapa, - o cutie pastai(sau de la congelator), - o lingura sos iute, - 2 limnguri ketchup (sau pasta de tomate), - 3-4 catei de usturoi, - patrunjel verde, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

17 voturi

Mod de preparare

Calesc prazul in ulei incins,adaug pastaile(fierte de la congelator sau din conserva).Las sa se inabuse impreuna,10 minute. Condimentez,adaug sosurile,mai las 5 minute pana scade sosul. Adaug usturoiul pisat,patrunjelul verde,acopar vasul pentru inca un minut.


Servim cat sunt calde, cu mamaliguta sau cu paine. Cine doreste, poate sa mai adauge mujdei de usturoi.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Tiberiu Rotaru , 21 martie 2015

    Serios,asa gateau!?Hmmm,eu stiu cateva(de fapt multe) retete,cat se poate de cunoscute,care nu au nicio legatura cu "mancatul sanatos",adica fara carne si preparate din carne!Si culmea,retele la care fac referire nu sunt retete de ieri,de azi!Totusi,ma intreb de ce oare mai are canini omul in gura, daca hrana lui se bazeaza pe vegetale!Sa nu inteleaga cineva gresit,apreciez fructele ,legumele,verdeturile,dar cred ca unii nu pricep ca omul nu e un animal ierbivor ci omnivor!Ceea ce conteaza e calitatea si cantitatea nu exclusivitatea consumului unui anumit tip de aliment!

  • Fara foto

    Berciu Florica , 03 iulie 2013

    Bunici nostri asa gateau si era mai sanatosi..toata ziua carne si carnati.

  • Fara foto

    Berciu Florica , 03 iulie 2013

    Este ftt buna ptr o zi de miercuri sau vineri..

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2011

      Foarte bune,nici nu ingrasa.Frumoase poze,aranjamentul este foarte frumos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

      Chiar zilele acestea am gatit ceva asemanator, de post, ingredientul nr 1 fiind pastaia de fasole.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

      Tare bune!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

      O mancarica delicioasa ! yumi,yumi...*****

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

      Foarte bune pastaile si arata bine de tot!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

      ce bine arata..yami yami!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

17 voturi

Ingrediente

  • - 3 linguri ulei
  • - o jumatate de praz sau o ceapa
  • - o cutie pastai(sau de la congelator)
  • - o lingura sos iute
  • - 2 limnguri ketchup (sau pasta de tomate)
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - patrunjel verde
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Foarte bune,nici nu ingrasa.Frumoase poze,aranjamentul este foarte frumos.



Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Icre de fasole

Icre de fasole

Fasolea am pus-o de seara in apa la inmuiat .A doua zi am fiert-o(de doua ori) 10 minute, într-o oală, până s-a format

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de post
Placinta clasica cu mere

Placinta clasica cu mere

Umplutura: Se curata merele de coaja, se rad pe razatoarea mare si se pun intr-o craticioara. Se adauga zahar. Se pun la calit. Cand

11 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse