autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post

Pastai de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Calesc prazul in ulei incins,adaug pastaile(fierte de la congelator sau din conserva).Las sa se inabuse impreuna,10 minute. Condimentez,adaug sosurile,mai las 5 minute pana scade sosul. Adaug usturoiul pisat,patrunjelul verde,acopar vasul pentru inca un minut.


Servim cat sunt calde, cu mamaliguta sau cu paine. Cine doreste, poate sa mai adauge mujdei de usturoi.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Berciu Florica , 03 iulie 2013

    Bunici nostri asa gateau si era mai sanatosi..toata ziua carne si carnati.

  • Fara foto

    Berciu Florica , 03 iulie 2013

    Este ftt buna ptr o zi de miercuri sau vineri..

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2011

    Foarte bune,nici nu ingrasa.Frumoase poze,aranjamentul este foarte frumos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

      Chiar zilele acestea am gatit ceva asemanator, de post, ingredientul nr 1 fiind pastaia de fasole.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

      Tare bune!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

      O mancarica delicioasa ! yumi,yumi...*****

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

      Foarte bune pastaile si arata bine de tot!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

      ce bine arata..yami yami!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

17 voturi

Ingrediente

  • - 3 linguri ulei
  • - o jumatate de praz sau o ceapa
  • - o cutie pastai(sau de la congelator)
  • - o lingura sos iute
  • - 2 limnguri ketchup (sau pasta de tomate)
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - patrunjel verde
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

Berciu Florica

Bunici nostri asa gateau si era mai sanatosi..toata ziua carne si carnati.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Hummus cu fasole rosie

Hummus cu fasole rosie

Mod de preparare naut: Nautul se lasa la inmuiat peste noapte. Sa fie apa deasupra nautului cel putin doua palme. Dimineata se spala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Pilaf cu morcov

Pilaf cu morcov

Se razuie morcovul, ceapa se taie marunt si se calesc in ulei. Se spala orezul si se pune peste legumele calite. Se lasa putin la calit

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi