autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura de post

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca toate si se coace prajitura intr-o tava bine unsa cu ulei sau margarina.


Se serveste rece.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    lavinia , 13 martie 2010

    mie mia iesit foarte buna!!

  • Fara foto

    alexa , 02 decembrie 2009

    nu mia iesit deloc si nu astea sunt ingredientele mam interesat de la mama care e cofetara si nu e buna reteta:d am zis adevarul

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      bună penru post!

    • Fara foto

      daniela , 17 aprilie 2009

      A iesit cam naspa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

310 voturi

Ingrediente

  • 30 linguri apa calda
  • 30 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • un praf de copt
  • jumatate lingurita amoniac stins cu otet
  • 2 linguri cacao
  • 2-3 linguri gem sau dulceata
  • nuci cit mai multe.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura zebra

Prajitura zebra

Intr-un bol se bat ouale spuma, se adauga zaharul si plicul de zahar vanilat si se bat pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul,

32 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte)

10 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse