Pizza de post

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pizza de post

Ingrediente

  • Blat
  • - 1/2 pahar apa minerala
  • - 1/2 pahar ulei
  • - 1/2 pachet praf de copt
  • - faina cat cuprinde astfel incat coca sa fie moale(nu e nevoie sa framanti e suficient cat se leaga cu lingura de lemn)
  • - sare
  • Compozitia:
  • - 500g ciuperci
  • - 2 cepe
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - o cutie boabe de porumb
  • - fasii de gogosar murat in otet
  • - ardel proaspat daca avem la indemana
  • - masline verzi si masline negre fara samburi
  • - suc de rosii
  • - margarina pentru uns tava
  • - condimente

Mod de preparare

Se obtine un aluat moale care se intinde cu lingura in tava rotunda, unsa cu margarina, tapetata cu faina. Se caleste ceapa in uleiul de masline, se adauga ciupercile care se calesc pana devin moi; se condimenteaza dupa gust, se asaza pe blat, peste care se presara porumbul, maslinele si fasiile de gogosar. Se stropeste cu suc de rosii si se da la cuptorul (incins in prealabil) pentru o jumatare de ora.

Servim cat e alda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise