Se pune la fiert arpacasul cu apa calda, se adauga ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea mare. Se lasa ca toate sa fiarba impreuna acoperit la foc domol 1 ora.
Se adauga usturoiul zdrobit si frecat cu putina sare, untul si smantana subtiata cu putina supa si se mai lasa pe foc 4-5 minute.
Se pune patrunjel tocat marunt, sare si piper praf dupa gust.
Se serveste fierbinte.
Se pune si un strop de suflet.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii