autor:

kllass

» » Mancaruri cu carne

Valdostana

Autor: kllass (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se bate cotletul(nu chiar ca pentru snitele,mai gros putin) se da prin faina doar partea care se pune in ulei si se pune la prajit la foc potrivit.Dupa ce s-a prajit pe o parte il intoarcem si punem pe el sunca si cascavalul si il mai lasam sa se prajeasca.Cind consideram ca e aproape gata punem capacul la tigaie citeva secunde ca sa se topeasca cascavalul bine.


Eu pe deasupra cind a fost gata cascavalul am pus si niste ceapa verde taiata fin.


Scoatem cu paleta bucatile si ne apucam de sos care poate fi rosu cu bulion sau simplu de ciuperci. il facem rosu nu mai avem nevoie de smintina.Depinde de gust.Eu dupa ce am scos valdostana am pus pe o felie de paine feliata taiata fara coaja sos de rosii pasate si le-am mai pus in tigaie cu un fir de ulei sa patrunda painea si sa se prajeasca putin.


Sos de ciuperci su smintina.Taiem ciupercile marunt si le calim in putin ulei.Cind sunt gata turnam smintina si mai lasam 3-4 min.Amestecam bine.Atentie sa nu aveti prea mult ulei in tigaie.


Sosul de ciuperci cu rosii se face la fel numai ca in loc de smintina il facem cu piure de rosii si putem pune si o ceapa taiata fin cind punem ciupercile la calit.


Sa aveti pofta.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Jianu , 29 octombrie 2014

    mancarea mea preferata

  • Alexanca

    Alexanca (Chef de cuisine) , 31 martie 2012

    Arata super!*****

  • raluka

    raluka (Chef de cuisine) , 27 martie 2012

    Yammy!!Arata delicios!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • Cotlet de porc sau piept de pui
  • Ciuperci pleurotus sau champignon
  • Sunca de porc sau pui
  • Cascaval
  • Smintina 400 gr

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de kllass

Shaorma de vita

Carnea de vitel sau de vita se lasa la macerat 24 de ore intr-o marinada.Marinada o faceti din ulei

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Ciorba de perisoare la ceaun

Carnea se amesteca cu grisul cu ouale si cu un pic de patrunjel verde.Se pune sare si piper dupa

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Pizza Suprema

Intr-o cratita se pune faina si se face o gaura in mijloc unde se adauga si uleiul si deasupra uleiului

10 voturi    6 comentarii
30 min
Paste si pizza

Maria Jianu

mancarea mea preferata

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi