Ithaa, primul restaurant subacvatic din lume

Te-ai gandit vreodata sa iei masa la 5 metri sub ocean? Si nu, nu este o gluma. Acum ai ocazia de a face asta! Ithaa, un restaurant din Maldive, situat in Oceanul Indian, iti poate oferi o asemenea experienta inedita.  

Ithaa, primul restaurant subacvatic din lume

Restaurantul a devenit celebru in toata lumea si este considerat cel mai frumos restaurant din lume in momentul de fata. Bineinteles ca si preturile sunt pe masura, o cina costand in jur de 200 de lire sterline de persoana.

Ithaa ofera vizitatorilor sai panorame unice la 180 de grade, iar acestia pot admira pisici de mare, rechini si broaste testoase in timpul mesei.

Restaurantul a fost construit in Singapore si transportat in Maldive, unde a fost scufundat in apa dintr-o singura bucata. Constructia este deosebit de rezistenta, iar pana in prezent nu a intrat niciun strop de apa in restaurant, spun specialistii insarcinati cu proiectarea restaurantului.

Restaurantul poate fi rezervat si pentru cocktailuri, nunti sau alte evenimente restranse; ineditul restaurant nu poate sustine mai mult de 14 persoane in acelasi timp.

Sursa articol si sursa foto: www.travelplusstyle.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise