Air Mail

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 ml rom negru
  • 20 ml lichior de lime(lamaie verde)
  • 2 lingurite de miere
  • sampanie

Mod de preparare

Puneti intr-un shaker multe cuburi de gheata. Turnati peste acestea romul negru, lichiorul de lime si mierea. Strecurati apoi compozitia intr-un pahar special si completati, bineinteles, cu sampanie. Paharul se orneaza cu lime sau o cireasa confiata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise