Ali Nazik

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg vinete
  • ½ kg carne de miel tocata
  • 10 ardei verzi
  • iaurt amestecat cu usturoi si sare
  • 2 ls boia iute (ardei rosu iute pisat)
  • 3 ls unt

Mod de preparare

Vinetele si ardei se coc si se curata. Pe un platou se asaza vinetele si deasupra ardeii. Se toarna pe deasupra iaurtul cu usturoi si se amesteca. Carnea tocata se rumeneste separat si se pune pe deasupra. In untul topit se dizolva ardeiul rosu pisat si se toarna peste mincare.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise