Varsă fructele congelate în blender, alături de iaurt şi suc.
Amestecă treptat, în mai multe ture pâna se obţine un piure. Se poate consuma ca atare.
A doua variantă:
Pune în loc de suc un borcan de compot de piersici, adaugă un borcan de 800 ml de lapte covăsât(iaurt) şi mixează. Obţii o băutură răcoroasă pe care o poţi consuma în orice moment al zilei.
A treia variantă:
Pune la congelat şi prima şi a doua variantă şi obţii o îngheţată rapidă şi sănatoasă.
Varianta cu alcool:
Adaugă fructe din vişinată, zmeurată sau puţin lichior.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise