Andive cu parizer

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g andive
  • 200 g caşcaval
  • 200 g parizer
  • 75 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curăţă andivele, se spală şi se opăresc în apa clocotindă cu sare. Fiecare andivă se rulează în câte o felie de parizer şi se aşează într-o tavă tapetată cu unt. Se presară deasupra caşcaval ras, sarea, piperul şi restul unt. Se dă la cuptor timp de 20 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise