Andive cu parmezan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g andive
  • 50 g unt
  • 100 ml smântână
  • 3 lingură parmezan ras
  • sare

Mod de preparare

Andivele se curăţă, se spală şi se fierb în apă clocotită cu sare. După ce au fiert, se scurg şi se aranjează într-o formă unsă cu unt, în straturi alternative de andive, smântână, parmezan ras, până se termină cu parmezan. Se dă la cuptor pentru 10-15 minute, apoi se serveşte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise