Andive cu ulei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg andive
  • 3 cepe roşii
  • 100 ml ulei de măsline
  • suc de lămâie
  • sare

Mod de preparare

Se curăţă andivele şi se spală sub un jet de apă rece pentru înlăturarea nisipului şi a impurităţilor. Apoi se fierb în apă clocotindă cu sare. După fierbere se trec printr-un jet de apă rece şi se toacă mărunt. Se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt, după care se pun andivele. Se adaugă suc de lămâie şi sare şi se mai fierb puţin. Preparatul se serveşte ornat cu ceapă călită şi cu felii de lămâie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise