Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 antricoate de manzat
  • 30g unt
  • 250g smantana pentru gatit
  • 2 linguri smantana normala
  • 20g faina
  • 150g branza gorgonzola
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.

Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.

Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.

Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise