Antricot de vita cu orez si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -700 gr antricot vita
  • -700 gr ciuperci champinion
  • -1 ceapa rosie mare
  • -1 gogosar mic
  • -sare
  • -piper
  • -bait;usturoi pisat 3-4 catei,ulei,piper,boia iute,maghiran,oregano,otet,apa
  • -orez cu bob lung
  • -boia dulce

Mod de preparare

Vita se taie felii si se lasa la marinat cu o seara inainte in baitul amestecat bine.

Apoi se scoate carnea,se prajeste in tavita de teflon cu putin ulei.

Separat,se toaca ceapa si gogosarul,se calesc in oala cu putin ulei,se adauga ciupercile taiate,se amesteca de 2-3 ori,se adauga apa si carnea si se fierb bine.

La sfirsit se adauga orezul,se potriveste de sare.Dupa ce a fiert orezul,se presara piper si boia dulce si se opreste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise