Antricot de vita cu orez si ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -700 gr antricot vita
  • -700 gr ciuperci champinion
  • -1 ceapa rosie mare
  • -1 gogosar mic
  • -sare
  • -piper
  • -bait;usturoi pisat 3-4 catei,ulei,piper,boia iute,maghiran,oregano,otet,apa
  • -orez cu bob lung
  • -boia dulce

Mod de preparare

Vita se taie felii si se lasa la marinat cu o seara inainte in baitul amestecat bine.

Apoi se scoate carnea,se prajeste in tavita de teflon cu putin ulei.

Separat,se toaca ceapa si gogosarul,se calesc in oala cu putin ulei,se adauga ciupercile taiate,se amesteca de 2-3 ori,se adauga apa si carnea si se fierb bine.

La sfirsit se adauga orezul,se potriveste de sare.Dupa ce a fiert orezul,se presara piper si boia dulce si se opreste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise