Aperitiv rece cu labaneh

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -5 linguri labaneh ( iuart concentrat)
  • -5 linguri iaurt natural
  • -1/2 pachet supa Maggi de ceapa
  • -4-5 morcovi
  • -4-5 castraveti
  • -1 ardei verde
  • -1 pachet chipsuri de cartofi

Mod de preparare

Se amesteca bine intr-un bol iaurtul , labaneh si supa de ceapa.

Morcovii si castravetii se curata de coaja si se taie in jumatati sau sferturi; ardeiul se feliaza pe lung.

Se serveste sosul astfel obtinut cu morcovii, castravetii, ardeiul sau chipsuri de cartofi.

Este foarte usor de facut, aromata si aspectuasa ca aperitiv rece.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise