Aperitive cu peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 grame file de somon afumat
  • 2 linguri de pasta de branza dulce(almette...)
  • file anchois in ulei
  • 1 rodie
  • cascaval
  • unt
  • boabe struguri
  • masline verzi fara samburi
  • bagheta paine
  • chifle

Mod de preparare

Se taie chiflele in jumatate,se ung cu pasta de branza dulce.Se pun deasupra bucatele de somon,boabe de struguri taiate jumatati si rondele mici de cascaval

Bagheta se feliaza rondele subtiri,se ung cu unt,se pune cate un file de anchois si boabe de rodie.

Maslinele verzi se umplu cu file de anchois si cu file de somon.

feliile de somon se ung cu pasta de branza ,se aseaza pe ele boabe de struguri albi,se ruleaza,fiecare boaba de strugure se inteapa transversal cu o scobitoare apoi se feliaza ruloul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise