Aperitive reci cu sunca si cascaval

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 felii sunca de praga
  • 4 felii cascaval (eu am folosit Delaco)
  • 10 bucati Aperifrais Provence si Italie ( sunt aperitive de branza de la Delaco)
  • 1/2 castravete verde
  • scobitori

Mod de preparare

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase.

Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval, iar sunca praga, iar doua felii cascaval si acoperim cu ultima felie de sunca.

Presam usor cu mana, indepartam marginile, apoi cu un cutit bine ascutit taiem patratele.

Peste feliile de castraveti punem cate un patrat din sunca cu cascaval apoi cate o bucata de aperifrais.

Infingem cate o scobitoare in fiecare sa le fixam.

Le dam putin la rece apoi servim.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise