Ardei conservati in sare

Timp pregatire
2700 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ardei grasi
  • acid salicilic
  • 300 g sare

Mod de preparare

Se spala ardeii,li se decupeaza un capacel,se scoate cotorul cu seminte cu tot,se presara cu sare in interior si se lasa pina a 2-a zi,sa se inmoaie bine. Se transfera intr-un borcan,adaugandu-se zeama lasata. Dupa citeva ore,cind s-au tasat, se completeaza cu alti ardei si se adauga acidul, dizolvat in apa calduta si se preseaza bine cu o scindurica. Se leaga borcanul cu hirtie pergament si se lasa la rece. Cu o zi inainte de a fi folositi se vor desara.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise