Ardei copti cu telemea

Ingrediente

  • 3-4 ardei grasi
  • 2 ardei iuti
  • 150g telemea
  • 50 ml ulei Unisol

Mod de preparare

Pentru a umple un borcan de 400 de grame, ai nevoie de 3-4 ardei grasi, kapia ori din alt soi (sa fie cat mai colorati) si vreo 2 ardei iuti, dacă iti place vapaia din ei. In plus, iti mai trebuie 150 de grame de telemea si 50 de mililitri de ulei Unisol.

Coace ardeii pe un gratar, deasupra jarului de lemn, dacă se poate. Daca nu, e bun si gratarul pe gaz ori, daca nu ai gratar, o tigaie sau o plita. Presara putina sare grunjoasa peste ei si lasa-i sub un prosop pentru zece minute. Curata-i apoi si scoate semintele din ei. Lasa-i sa se scurga bine si infasoara branza, taiata cuburi ori baghete, in felii de ardei copt. Asează rulourile in borcan, toarna ulei Unisol peste ele si scutura borcanul usor sau loveste-l usor de masa, sa iasa aerul dintre rulouri. Sigileaza borcanul si pastreaza-l la rece, departe de lumina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise