ARDEI MARINATI PENTRU IARNA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg ardei capia
  • 500gr ulei
  • 500gr apa
  • 100gr otet
  • 50gr zahar
  • 1 lingurita sare
  • boabe piper negru
  • foi dafin
  • 5-6legaturi frunze telina.

Mod de preparare

Ardeii se spala si se sterg, se face sosul din ulei apa si otet, zahar si sare ,foi dafin si frunze de telina.

Ardeii se fierb pana cand se inmoaie putin se pun in borcanele caldute si se capseza.le bagam in patura pana se racesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise