ARDEI MARINATI PENTRU IARNA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg ardei capia
  • 500gr ulei
  • 500gr apa
  • 100gr otet
  • 50gr zahar
  • 1 lingurita sare
  • boabe piper negru
  • foi dafin
  • 5-6legaturi frunze telina.

Mod de preparare

Ardeii se spala si se sterg, se face sosul din ulei apa si otet, zahar si sare ,foi dafin si frunze de telina.

Ardeii se fierb pana cand se inmoaie putin se pun in borcanele caldute si se capseza.le bagam in patura pana se racesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise