Ardei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata (amestec vita + porc)
  • 8 ardei grasi de marime medie
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • o legatura marar
  • o rosie sau 2 linguri pasta de tomate
  • o mana de orez
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa, data prin razatoare, se caleste in putin ulei. Se adauga orezul spalat, iar dupa cca 10 minute, se pune rosia tocata sau pasta de tomate. Se mai lasa pe foc 10 minute, apoi se pune la racit. Coditele de la ardei se taie in forma de capac si se pastreaza. Se indeparteaza semintele cu ajutorul unei lingurite. Ardeii se spala si se lasa la scurs.

Carnea se amesteca cu sarea, piperul, ouale, mararul si sosul racit. Cu compozitia obtinuta se umplu ardeii si se acopera cu coditele-capac. Se pun intr-un vas in care se toarna apa pana la jumatate, se acopera si se dau la cuptor pentru cca 40 minute. Se servesc cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise