Ardei umpluti cu carne

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei 500 g,
  • carne tocata 400 g,
  • orez 40 g,
  • ceapa 1,
  • patrunjel,
  • sos de rosii 300 ml,
  • apa 500 ml,
  • sare si piper,
  • ulei de masline,
  • 1 rosie.

Mod de preparare

Se scot cotoarele de la ardei si se pun cu capul in jos sa se scurga de apa. Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Intr-un castron amestecam carnea cu orezul, ceapa calita, sare, piper si patrunjel tocat. Se amesteca bine totul, se umplu ardeii si se aseaza in capat o felie de rosie. Intr-o oala cu putin ulei se prajesc putin ardei pana cand pielita devine putin maronie, se adauga apa si se acopera cu un capac. Se fierbe la foc mic circa 20 de minute. Dupa 20 de minute se adauga si sosul de rosii si se fierbe pentru inca 1 ora. Se servesc cu patrunjel tocat si smantana. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise