Ardei umpluti cu crema fina de pui-1 portie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g file de pui
  • 1 crenguta menta
  • 1 catel de usturoi1/2 felie de paine
  • 1 ardei gras rosu
  • 25g miez de nuca macinat
  • 50g iaurt natural
  • sare
  • 1 praf de boia dulce si 1 praf de boia iute
  • patrunjel

Mod de preparare

Carnea se fierbe in putina apa 20 minute impreuna cu crenguta de menta si putina sare.Intre timp curatam usturoiul si-l tocam marunt,faramitam painea in bucati mici,si indepartam semintele ardeiului.Apoi luam carnea si o tocam marunt si o pasam cu usturoiul painea,nucile si iaurtul;condimentam cu sare,piper si boia.Cu acest amestec umplem jumatatile de ardei.Ornam jumatatile de ardei cu crengute de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise